Robert van Ravens

Welkom bij praktijk Respiro,

Respiro: ademhaling, verademing, zucht van verlichting
Respirar: ademen, uitstralen verlichting.

Na verschillende studies op het gebied van Theater en Dans, Body Mind Centering en het afronden van mijn opleiding tot Yoga-instructeur, ben ik in 2005 begonnen met mijn training tot all round Massage therapeut.
Naast deze aardse studies heb ik mij ,van jongs af aan, bezig gehouden met het verdiepen van mijn spirituele kennis en bewustzijn.

In 1997 ben ik begonnen met mijn spirituele en mediamieke studie met de plantleraar Ayahuasca. Een diepgaande studie die ik tot de dag van vandaag vol passie en overgave beleef. Ook heb ik ook veel lering, ervaring en inzichten mogen ontvangen tijdens mijn reizen en langdurig verblijf in het buitenland.

Door de jaren heen heb ik mijn lichaam en subtiele energielichaam getraind om zo helder en puur mogelijk te kunnen werken. Om de aardse en spirituele ervaringen en studies met elkaar te verbinden heb ik in 2008 mijn Reiki initiatie gedaan, in 2013 heb ik een opleiding Healing afgerond en daarop volgend de Reading opleiding gedaan. Onlangs heb ik de opleiding Sacred Intimicy afgerond aan de Somatische Akademie in Berlijn, gebaseerd op tantra, ademhaling, lichaamswerk en therapeutische begeleiding.

Na jaren te hebben gewerkt in hotels, spa's, sportscholen, beautysalons en sauna's, ben ik in 2010 volledig zelfstandig gaan werken. Gehoor gevend aan het idee om al mijn verzamelde ervaringen en specifieke vorm van behandelen te bundelen en in een mooie, warme ruimte aan te bieden. Met enthousiasme wil ik u dan ook uitnodigen in mijn praktijkruimte te Rotterdam of Amsterdam.
           

Mijn genoten opleidingen en cursussen :

2003: Vivekananda Yoga Teacher Training, Bangalore India.
2006: Opleiding Holistische Massage. Veerman college Amsterdam.
2006: Therapeuten opleiding I.
2006: StoelMassage
2007: Therapeuten opleiding II
2007: Opleiding Sport Massage
2009: Aqama Massage
2009: Kayotima Shiatsu
2009: Voetreflex Massage
2009: Hamam Massage, Spa Zuiver Amsterdam
2011: Florais, flower medicine,Amazones, Brasil
2012: Lomi-Lomi Massage, Massage in beweging Alphen ad Rijn
2013: Healing Opleiding, Intuitieve Opleidingen Rotterdam
2014: Reading opleiding
2014: Sacred Intimate Training, Somatische Akademie Berlin